Miért béreljek fotókabint a rendezvényemre?

Egy tökéletes partyhoz hozzátartozik a fotókabin is. Felhőtlen szórakozás bármilyen rendezvényen!

Egy barátod, ismerősöd, rokonod tiszteletére egy bulit szerveznél, amire mindig jó szívvel emlékezzenen ő is, a többi meghívott résztvevő is, de nem tudod hol is kezd a szervezést? Igen, megszervezheted ugyanúgy mint ahogy más is megtette már ezt, egy étteremben vagy egy üres ház nappalijában, de hol is lenne akkor az a spontaneitás, újdonság ami hiányzik ezekből az eseményekből? Hol az a plusz amivel igazán különlegessé tudod tenni ezt a bulit?
Egy pár ötletet adunk neked ahhoz, hogy egy banális rendezvényből hogyan hozd ki a maximumot.

A helység

Felejtsd el, hogy a házadat, a nappalidat használd arra, hogy megrendezz egy eseményt, egy bulit. Állandóan csak azt fogod nézni, hogy ki mit csinál, nem tesz-e tönkre valamit, nem borítja ki a vörösbort a szőnyegre, nem nem spriccol a pezsgő a falakra, nem húzzák le a kedvenc vázádat. Válassz inkább a rendezvénytől függően egy csendes kis vendéglőt, vagy egy nagyobb rendezvény termet. Nem csak a buli utáni takarítást úszod igy meg, de a készülődés egy részét is, sokkal lazább leszel te is mint szervező. Ezeken a helyeken általában alap, hogy használhatod a hangosítást és a speciális fényeket is.

Bérelj fotókabint - Photobomb.hu Nyíregyháza
Fotókabin bérlés Nyíregyháza – Photobomb.hu

Fotókabin bérlés

Hogyan máshogy tudnád megörökíteni azt a pillanatot amikor együtt szórakoztok, fejeden egy bohóc paróka, szemeden egy vicces szemüveg és önfeledten pózoltok a fényképezőgép lencséje előtt? Persze telefonnal is fotózhatsz közben, de egy fotókabin az a plusz amivel szinesebbé teheted a bulit! Természetesen minden fotókabin elengedhetetlen része a számtalan vicces kellék: parókák, szemüvegek, maszkok, kalapok, pálcás bajuszok, feliratok és sok minden más. Csak a képzeleted szab határt, hogy milyen vicces pózokban szeretnél fotózkodni.  Bérelj fotókabint bármilyen eseményre, ami szeretnéd hogy emlékezetes maradjon!
A fotókabin bérlés egy olyan befektetés, amely hosszú távon is hoz eredményeket, a vendégek által készített fotók, hosszú idővel a rendezvény befejezése után is mosolyt csalnak az emberek arcára. Mindig jó érzés és vicces lesz ránézni azokra a fotókra, ahol a nagymama nyuszi fület viselt, a legjobb haver bohóc parókát, a szomszéd bácsi pedig mexikói kalapot.
Fotókabin bérlés Nyíregyháza – a hely ahol megkapod mindazokat a szolgáltatásokat amire szükséged van!

Karaoke gép

Mindig keresd azokat a megoldásokat, amivel feldobhatod a hangulatot, megmozgatod az állóvizet. Ki az aki nem szereti a karaoket? De ha nem is szeretne kiállni énekelni, de legalább jókat mulat azon ahogy mások eléneklik a legnagyobb slágereket. Egy karaoke verseny mindig meghozza a várt sikert és még azokat is megmozgatja, akik már-már elaludtak a székükben.

További 10 ok amiért fotókabint béreljek egy rendezvényemre

Catering cég

Egy rendezvény sikeréhez kiemelkedően fontos a legmegfelelőbb rendezvényszervező vagy catering cég kiválasztása. Minek kezdenél te sütni, főzni annyi emberre, ha ezt egy profi cég is megoldhatja. Születésnap, névnap, baráti összejövetel? Vagy csak egy kerti party? Van egy helyszín, de minden más hiányzik?! Fölösleges kerti bútorra, eszközökre költened, egy jó catering cég megoldja mindezt! 

Időpont

Nagyon fontos dolog a szervezésben az időpont! Ha lehet, ne kezdd nagyon későn a bulit, mert sok embernek lehetnek másnap reggel programjai, munkája amit el kell végezzen. Tedd kora délutánra a rendezvény kezdetét és rengeteg idő lesz egész késő estig, hogy mindenki kiszórakozza magát.

A fotóautomata bérlés előnyei. Fotókabin bérlés Nyíregyháza

Akár esküvő, keresztelő vagy szülinapi buli van, egy fotóautomata pontosan egy olyan mulatság, amire a vendégeknek szükségük van! Felejtsd el azokat alkalmakat, amikor a vendégek unatkoztak addig, amíg el nem aludtak a széken! Lepd meg őket egy kellemes, vidám tevékenységgel és biztos lehetsz benne, hogy nem fognak unatkozni! Miért bérelj tőlünk egy fotóautomatát a rendezvényedhez?

 • mert számtalan rendezvényen bizonyítottunk már
 • fotókabinunk a legmodernebb technikával van felszerelve, hogy profi fotókat tudjunk kézbe adni
 • rengeteg vicces kiegészítőkkel (parókák, szemüvegek, maszkok, kalapok, feliratok, pálcikás bajuszok, stb, stb) jelenünk meg eseményen
 • profi fotó nyomtatónkból pillanatok alatt megkapod a képeket
 • használhatsz fotó effekteket minden elkészült fotó után
 • azonnal megoszthatod a képeket a legfontosabb közösségi médiákban vagy elküldheted magadnak emailben
 • számtalan más szolgáltatásokkal is kedveskedünk ügyfeleink részére. Mindezekről itt találsz több infót

Szeretnéd szolgáltatásainkat igénybevenni és feldobni a rendezvényedet? Fotókabin bérlés Nyíregyháza!

Bérelj fotókabint, fotóautomatát vagy foto booth-ot bármilyen eseményre – Photobomb.hu Nyíregyháza. Keress minket a info@photobomb.hu email címen vagy a 06-70-294.7889 telefonszámon, hogy kibéreld a fotókabinunkat a rendezvényedre.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük