Fotókabin bérlés szülinapra

Közeledik egy ismerősöd, szeretted szülinapja? Mindannyian tudjuk milyen az amikor egy hosszú tennivaló listából kell kipipálnunk mindent, az időkeret rövid és a stressz egyre növekszik, hogy mindennel időben elkészüljünk. Hol legyen a rendezvény megtartva, milyen ételt és italokat rendeljünk, milyen zene legyen, milyen meglepiket készítsünk elő az ünnepeltnek és persze a vendégek számára is, ajándékötletek és persze sokminden más is ami ilyenkor foglalkoztat minket. Persze többnyire a pénzkeret is véges és mindenre oda kell figyelni, hogy a szülinapi buli igazán emlékezetes legyen.

Vegyük először az ajándékokat. Ismerni kell az ünnepelt izlését, tudni kell mi az amit szeret és mi az amit nem. Elég nagy felelőség olyan ajándékot találni amit igazán szeretne, mi az ami boldoggá tenné.

Fotókabin bérlés szülinapra - Photobomb.hu Nyíregyháza
Bérelj fotókabint szülinapra – Photobomb.hu Nyíregyháza

Annyi mindent adhatunk ajándékba szülinapra: hasznos eszközöket, akár vicces dolgokat is, ruhákat, bizsut, parfümöt, okos eszközöket, stb, stb. Mindezekkel nagyon sok örömet okozhatunk, de van valami, ami igazán szívhezszóló ajándék lehet: az emlékezés öröme. Semmi sem lehet értékesebb ajándék, mint az, hogy az ünnepelt és mindenki más is örömmel nézzen rá az akkor készült fotókra és emlékezzen rá milyen volt az a nap. A fotókabin bérlése egy olyan befektetés, amely hosszú távon is hoz eredményeket, a vendégek által készített fotók, hosszú idővel a rendezvény befejezése után is mosolyt csalnak az emberek arcára. Mindig jó érzés és vicces lesz ránézni azokra a fotókra, ahol a nagymama nyuszi fület viselt, a legjobb haver bohóc parókát, a szomszéd bácsi pedig mexikói kalapot.

Egy emlékezetes szülinaphoz hozzátartozik a fotókabin bérlés is

A vicces fotók készítése az ünnepség alatt parókában, maszkokat kipróbálva, különféle mókás szemüvegekben, pálcikás bajusszal, olyan különleges eleme lesz a szülinapi bulinak, amire hosszú ideig fog mindenki emlékezni.

Ebben a modern világban, ahol az életünk egy részét a közösségi hálón éljük, a fotókabin tálcán nyujtja nekünk a lehetőséget, hogy a legmókásabb fotókat akár rögtön meg is osszuk a Facebook vagy Twitter fiókunkban, vagy emailben elküldjük saját magunknak vagy bárki másnak.

A fotókabin alap tartozéka számtalan vicces kiegészítő: szemüvegek, maszkok, parókák, pálcikás bajuszok, feliratos táblák, kalapok és sok minden más. A fotókabin nem helyettesíti egy profi fotós szolgáltatását de tökéletesen kiegészíti azt. A fotós mozgékony, ott lehet bárhol a rendezvényen belül, viszont sokszor a fotók beállítottak, nem természetesek, a vendégek néha feszengnek a kamera előtt. A fotókabin viszont pont az a plusz amire a vendégeknek szükségük van, egy olyan elfoglaltság számukra az összejövetel alatt, ahol felhőtlenül és kötöttségektől mentesen jól érzik magukat, a fotók nem lesznek beállítottak, közönségesek vagy hétköznapiak. Pillanatok alatt elengedi magát mindenki és a vicces kiegészitőkkel felszerelve indulhat a buli.

Hogyan dobhatod fel akár a legunalmasabb bulit is? A fotókabin bérlés a megoldás! Adj az emberek kezébe mókás maszkokat, kalapokat, szemcsiket és hagyd, hogy felhőtlenül jól érezzék magukat a fényképezőgép lencséje előtt. Az eredmény pedig egy olyan buli, amiről még sokáig fog beszélni mindenki. A nyomtatott fotók pedig ott maradnak emlékbe, amire rápillantva, mindenki azt fogja mondani: egy ilyen szülinapot akarok én is!

Bérelj fotókabint, fotóautomatát, foto booth-ot Nyíregyházán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vagy az ország bármelyik pontján szülinapra, esküvőre, keresztelőre, leány- vagy legénybúcsúra, céges rendezvényekre.

Hogyha szülinapi rendezvényt szervezel, keress minket bizalommal az info@photobomb.hu email cimen vagy a 06-70-294.7889  telefonszámon és megtervezzük a számodra legtökéletesebb szolgáltatások listáját!

Fotókabin bérlés szülinapra - Photobomb.hu Nyíregyháza
Fotókabin bérlés bérmilyen rendezvényre - Photobomb.hu Nyíregyháza

Keress minket egy pontos árajánlatért vagy ha bármilyen más információra van szükséged

Töltsd ki az alábbi űrlapot és egy munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot, hogy a fotókabin bérlés részleteit megbeszéljétek.!