5 tipp hogyan dobd fel a gyermeked keresztelőjét

Egy keresztelő mindig a legfontosabb események közé tartozik egy család életében. Attól függetlenül, hogy szűk családi körben rendezed meg, vagy egy nagyobb létszámú esemény lesz, mindenkép stresszelni fog a tudat, hogy egy emlékezetes, jól megszervezett rendezvény legyen, amire mindenki szivesen emlékszik majd vissza. És persze az sem egy utolsó szempont, hogy minnél könyebben, egyszerűbben oldd meg ennek a szervezését. A továbbiakban megpróbálunk segíteni neked ebben, pár egyszerű ötlettel, amivel feldobhatod a gyerek keresztelőjét. Bérelj fotókabintkeresztelőre!

Bérelj fotókabint keresztelőre

Bérelj fotókabint keresztelőre - Photobomb.hu Nyíregyháza
Bérelj fotókabint keresztelőre – Photobomb.hu Nyíregyháza

Egy fotókabin kétségkívül az események egyik középpontja lesz, természetesen a főszereplő, a csöppség után. Önfeledt szórakozás lesz a használata, mindenki sorban fel akarja majd próbálni a vicces kiegészítőket, hogy minnél eredetibb fotókat készítsenek.  A nyomtatott fotók hátára mágnescsík is kerülhet, így akár hűtőmágnesként is használhatóak lesznek és mindig szem előtt maradnak. Az, hogy egy kis figyelmességet, egy kis ajándékot adjunk a vendégeink számára, egy elegás gesztus, viszont többnyire ezek unalmas, hasonló meglepik. Egy fotóautomatával viszont nem csak egy maradandó élmény kézzel fogható bizonyitékát viheti haza a vendég, hanem azt az érzést, hogy fontos volt számunkra a részvétele a rendezvényünkön.
A fotókabin bérléssel egyszerre 2 dolgot tudsz megoldani: a vendégek nem fognak unatkozni, nem lesznek “langyos” időszakok a buliban, állandóan fognak pörögni a fotókabin körül, hangos nevetés közepette és emellett megoldod az ajándékot is a résztvevők számára, mert nem kell attól szebb ajándék, mint néhány klasz fotó, ami évek múlva is eszükbe juttatja majd ez a napot.

Játszósarok a kicsiknek

A kicsik hamar megunnak mindent, ezt jól tudjuk. Hogy a szülőknek is legyen idejük egy kicsit foglalkozni mással is és szórakozni, jó ötlet, ha berendezel egy kisebb rész a teremben a gyerekek számára. Nem is kell olyan nagy befektetés és munka ehhez. Szükséged van pár előre kinyomtatott kifesthető rajzokra (ezekből egy egyszerű kereséssel rengeteg letölthetőt találsz a neten), szines és fehér papír lapokra, színes ceruzákra, matricákra, ragasztóra, néhány plüssállatra, felfújt lufikra. Tedd mindezt egy asztalra, pár székkel és a gyerekek egyből tudni fogják mit kezdjenek velük.  Kerüld a filctollakat, tollakat, festékeket mert ezekből könnyen balesetek is születhetnek és a rendezvényterem tulajdonosa nem fog örülni ha filctollal festenek majd a gyerekek a falra. Aprópénzből megoldhatod és a gyerekek de főleg a szülők imádni fogják!

Szappanbuborék gép

Buborékfújó gép rendezvényekre - Photobomb.hu
Buborékfújó gép rendezvényekre – Photobomb.hu

Ki ne játszott volna gyerekkorában szappanbuborék fujóval? Kit ne varázsolnának el még most is ezek a kis apró, sokszínű lebegő buborékok, amiket visz a szél. Még felnőttként is próbáljuk elkapni őket, vagy óvatosan a tenyerünkben tartani egy-egy csodaszép, törékeny bubit. Egy rendezvényen pedig egyenesen fergeteges eredménye van egy buborékfújó gép bekapcsolásának, mindenkinek felcsillan a szeme, a gyerekek azonnal elkezdenek ugrálni. Ezért fontos, hogy ne felejtsd el: a buborékfújó gép bérlés elengedhetetlen egy sikeres rendezvény megszervezésénél.
Gyerekzsúrok elengedhetetlen kelléke lehet egy buborékfújó gép, amivel minden gyereket le lehet venni a lábáról.
A felnőttek eközben nyugodtan beszélgethetnek, táncolhatnak amíg a kicsit kergetik a buborékokat. Ezek a pillanatok lesznek azok, amikre mindenki emlékezni fog, kicsik és nagyok is, akiket elvarázsol a gyerekek önfeledt szórakozása. Erről kellene szóljon egy igazi jó buli: felhőtlen szórakozásról és emlékekről.

További 10 ok amiért fotókabint béreljek egy rendezvényemre

Szervezz tombolát

A keresztelő mindenképpen egy olyan rendezvény, ahol mindenki maximálisan jól szeretné érezni magát. Ezért kitalálhatsz közös játékokat is vagy szervezz egy tombola sorsolást. Mindenki írja fel a nevét egy kis papírlapra, tegyétek bele egy tálba és húzzatok ki belőle neveket. A nyeremények lehetnek apróságok, édességek, de még izgalmasabb ha a kihúzott emberek nem kapnak semmit, hanem teljesíteniük kell egy vicces feladatot. Ne gondoljunk semmi nehéz feladatra, csak olyanra amit elvileg bárki meg tud oldani: pl minnél gyorsabban megkötni egy nyakkendőt.

Készíts vendégkönyvet vagy közös fotóalbumot

Ehhez nagy segítség, ha fotókabint is béreltél, mivel a kinyomtatott fotók azonnal kéznél lesznek. A legviccesebb fotókat beragaszthatod az albumba és egy filctollal mindenki beleírhat egy üzenetet a kis ünnepelt részére. Milyen nagy élmény lesz majd számára ha 18 évesen megkapja ezt az albumot és megnézheti hogyan mulattak rokonai az ő örömére és olvasva az üzeneteket, biztosan elérzékenyül majd.

Egy pár egyszerű ötlettel egy egyszerű rendezvényt is át tudsz alakítani egy feledhetetlen eseménnyé.  A maradandó emlékek azok amik igazán értékesek mindenki számára. Ezt segíti elő akár egy egyszerű buborékfujó gép vagy egy fotókabin is, ami megörökíti mindazt az örömöt, amit mindenki érez egy ilyen fontos napon.

Ha úgy érzed, hogy segíteni tudunk neked terved megvalósításában keress minket bizalommal: akár Fotókabin bérlés Nyíregyháza Facebook profil alatt, az info@photobomb.hu email címen vagy a 06-70-294.7889 telefonszámon.

De hagyhatsz nekünk üzenetet vagy kibérelheted a Photobomb.hu fotókabint keresztelőre itt is:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük