Habgép bérlés medencés partikra, szülinapra, gyereknapra

Mi az a habparti?Habpartihoz gépbérlés - Photobomb.hu

A habparti lehet bármilyen rendezvény: szülinap, gyerekzsúr, leánybúcsú, házibuli, baráti összejövetel, ahol habgép segítségével megtöltünk egy teret vagy medencét nagy mennyiségű habbal. Egy habbal megtöltött buli lesz!

Miért szórakoztató egy habparti?

Habpartihoz habgép bérlés - Photobomb.hu

Onnan fogod látni, hogy a gyerekek élvezik a bulit, hogy önfeledten nevetnek, amint habos hóembert építenek, habot halmoznak a fejükre, új, hab frizurát készítenek, és a habágyú által létrehozott zuhatag alatt állnak, kezükkel a levegőben és mosollyal az arcukon.

A felnőttek is élvezik a habpartit, miközben táncra perdülnek a zenére, vagy lefotózzák gyermekeiket. A habparti garantáltan a leghihetetlenebb fotózási lehetőségeket kínálja!

Mi kell egy habpartihoz, milyen habgép?

Habpartihoz habgép bérlés - Photobomb.hu

Elsősorban egy habgép, ami biztosítja a nagy mennyiségű habot. A habot lehet medencébe is nyomni, vagy csak a földre, kint az udvaron vagy bent egy teremben.

A habgép működése

A gépet csavarozd fel az állványra. Minél magasabban van, annál jobb. Csatlakoztasd a szívócső egyik végét a gyorscsatival a géphez, a másik végét pedig helyezd egy min 20L-es tartályba, vödörbe. A tartályt öntsd fel tiszta vízzel és adagold hozzá a habgép mellé adott folyadékot. Keverd össze az egészet óvatosan de alaposan, amíg eloszlik a folyadék a vízben. Csatlakoztasd a gép tápkábelét és dugd be egy konnektorba. Figyelem! A habgép árammal működik. Bizonyosodj meg róla, hogy az áramkábel semmilyen körülmények között nem ér bele a vízbe, illetve a habba. Ezek után indítsd el a gépet és élvezd a nagy mennyiségű habot.

Mit vegyek fel egy habpartira?

A válasz nagyon egyszerű!
Ajánljuk a könnyű, kényelmes ruházat viselését, például pólót és rövidnadrágot vagy fürdőruhát, ha medencés buli lesz.

Amikor azon gondolkozol, mit vegyél fel egy habpartira, kérdezd meg saját magadat: „Mit viselnék egy nyári medencés partin?” Ugyanaz a szabály érvényes egy habparti esetén is.

Olyan ruhát viselj:

– ami nem baj, ha nedves lesz
– kényelmes
– gyorsan szárad

Mi az amit soha ne viselj habpartin:
– bármi, ami velúrból vagy más nem vízbarát anyagból készült
– divatos rucik, amelyekben nem akarsz átázni

A legtutibb választás:  egy fürdőruha vagy egy könnyű póló és rövidnadrág.

Egy habparti tönkreteszi a ruháimat?

Nem! A legrosszabb ami történhet az csak egy sima elázás. A hab nem szokványos fürdőkádban ismert hab, hanem egymáshoz ragadt kis buborékok tömkelege. Gyakorlatilag alig van víztartalma.

Hol tarthatok habpartit?

Habpartihoz habgép bérlés - Photobomb.hu

Szinte bárhol. Medencében, fűvel borított udvaron, járdán de akár beltérben is. A hab egy idő után elpárolog, eloszlik, nem kell takarítani utána.

Mivel dobhatom még fel a habpartimat?

Habpartira is bérelhető a fotókabinunk. Feledhetetlen élmény lesz, melyet megörökíthetünk digitálisan is és az elkészült fotók azonnal nyomtathatóak lesznek. A parti végén mindenki nyomtatott fotóval a kezében távozhat.
Bérelhetsz tőlünk buborékfújó gépet is, amivel még jobban feldobhatod a bulit!

Mennyibe kerül a habparti és a habgép?

A photobomb.hu által bérbeadott habgépek  árai:

Kisebb rendezvényekre, családi összejövetelekre
 

– hétköznap:  15 000 Ft
– hétvégi ár (vagy futárral való kiszállítás esetén) : 19 000 Ft
– kaució: 20 000Ft 

Abban az esetben, ha nincs lehetőséged a székhelyünkről átvenni a gépet, küldhetjük bárhová az országba, +3700Ft szállítási költség ellenében.

A gép mellé biztosítjuk az állványt, és kb. 2-3 m3 hab előállításához szükséges folyadékot (0,5L). E fölött használhatsz bármilyen otthoni habfürdő folyadékot.

Gyerektáborok, családi napok, közepes méretű rendezvényekre
 

– 1 napra: 40 000 Ft
– hétvégi ár (2 nap, szombat-vasárnap vagy futárral való kiszállítás eetén) : 55 000 Ft
– kaució: 50 000Ft

Abban az esetben, ha nincs lehetőséged a székhelyünkről átvenni a gépet, küldhetjük bárhová az országba, +6500Ft szállítási költség ellenében.

A gép mellé biztosítjuk az állványt. 
A használatához szükséged lesz egy min 80-100L-es tartályra és habfolyadékra.  Használhatsz bármilyen otthoni habfürdő folyadékot.

Foglald le még időben a habgépet!

 

figyelem
  • Bérelj fotóboxot/szelfiboxot bubigéppel együtt és bármelyik buborékfújó árából 10% árengedményt adunk.
  • Béreld ki bármelyik buborékfújó gépet a party habgépünkkel együtt és 10% árengedményt kapsz mindkettő árából.