Milyen rendezvényre?

Milyen rendezvényre a legjobb a fotókabin?

Ideális választás lehet egy esküvőre, keresztelőre, évfordulóra, teambuildingre, tárasági összejövetelre. S nem csak!
A legjobb választás bármilyen rendezvényre!

A fotókabin segítségével nem csak legjobb,legemlékezetesebb pillantatok örökíthetőek meg, hanem a legunalmasabb céges összejöveteleket is se perc alatt igazi szórakoztató találkozóvá varázsolhatjuk.
Tehát ne habozz!
Ha legemlékezetesebb,legvidámabb rendezvényt szeretnéd szervezni keres meg minket s béreld ki a mágikus emlékeket kreáló kabint.
Íme néhány esemény ahol elengedhetetlen kellék egy ilyen fotó masina.

Bérelj fotókabint bármilyen rendezvényre!

Esküvőre

Bérelj fotókabint esküvőre - Photobomb.hu
Bérelj fotókabint esküvőre – Photobomb.hu

Ha szeretnéd, hogy az esküvőd igazi feledhetetlen emlékké váljon, muszáj beszerezned egy fotókabint, amely segítségével vidám, színes és szórakoztató képeket készíthettek a vendégsereggel. Az így készült képeket a vendégek ott helyben meg is kapják, amit a hűtőjükre is kitehetnek, ezáltal is mosolyt csalva az arcokra, ahányszor elmennek előtte.
Keresztelőre – az újszülött kisbaba egyszer felnőtt lesz s látni szeretné majd milyen is volt a keresztelője, kik jöttek el, s ő hogyan nézett ki.
Szeretné látni a vidám arcokat és szeretne meggyőződni afelől, hogy ő valóba egy vidám kis édes manó volt ahogy mesélték neki. Hogyan is teljesíthető ez a kívánság?
A válasz nagyon egyszerű! A fotókabin erre is megoldást kínál!
Általa minden egyes mosoly megörökíthető, s az így készült fényképeket egy személyre szabott albumba gyűjthetjük össze, színes kis üzenő cetlik kíséretében. Ezáltal is igazi kis emlékbányával ajándékozhatjuk meg a hajdani felnőtt gyermekünket.

Születésnapra

Bérelj fotókabint születésnapra - Photobomb.hu
Bérelj fotókabint születésnapra – Photobomb.hu

Hiába nőttünk fel, a lelkünk mélyén örök kamaszok maradtunk! S a bohóka kamaszkori énünk szabadon szárnyalhat a születésnapunk alkalmából. Ez a vidám szárnyalás a régi barátainkkal, miért ne válhatna felejthetetlenné?
A fotókabin segítségével olyan pillanatokat örökíthetünk meg amely az unalmas szürke hétköznapokat is bearanyozza! Élj hát a lehetőséggel!

Team-building vagy céges rendezvényre

Bérelj fotó automatát team buildingre, céges rendezvényre - Photobomb.hu
Bérelj fotó automatát team buildingre, céges rendezvényre – Photobomb.hu

Hétvégén csapat építő traininget tartotok? Szeretnétek a szakmai fejlődés mellett kikapcsolódni? A legjobb választás ami hozhatok egy fotókabin kibérlése!
A vicces fotók kellékek segítségével mindenki könnyedén kiengedheti a fáradt gőzt s nem utolsó sorban a közösség is összekovácsolódik.

Meglepi party-ra

A legeslegjobb választás egy fotókabin beüzemeltetése egy meglepetés partyra egy szerettünk számára. A fotókabin által az őszinte öröm minden egyes pillanat megörökítésre kerül . S nincs is szebb, mint egy fotó a legőszintébb szeretteink körében való eseményről.
Tedd feledhetetlenné az eseményeket!!!

ÜDVöZöLD a 21.századot mosollyal az arcodon, amelyet a fotókabin segítségével egy pillanat alatt megoszthatsz a világ BÁRMELY pontján!!!
Ha kedvet kaptál töltsd ki a következő űrlapot s rendeld meg a fotókabint, amely által a legtutibb szervező lehetsz.

Keress minket egy pontos árajánlatért vagy ha bármilyen más információra van szükséged

Töltsd ki az alábbi űrlapot és egy munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot, hogy a fotókabin bérlés részleteit megbeszéljétek.!

Ajánlatkérés fotókabin bérlésre