Audió/Telefonos vendégkönyv esküvőre, szülinapra

A telefonos vendégkönyv a szelfiboxok vagy fotókabinok mellett, egyre népszerűbb az esküvőkön és más rendezvényeken. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az esküvő vagy bármilyen más rendezvény házigazdái a hagyományos fotók mellett megőrizzék az esemény emlékeit. A vendégek hangüzenetei sokkal személyesebbek és érzelmesebbek, mint egy hagyományos vendégkönyv, és ezáltal sokkal értékesebbek lehetnek az esemény emlékeit megőrzők számára. Az audió vendégkönyv lehetővé teszi, hogy az összes vendég hozzájáruljon az esemény emlékeihez, és így gazdagabb és értékesebb emlékek készülhessenek.

Az esküvők egyik legfontosabb része a vendégek köszöntése és az emlékek megörökítése. A hagyományos vendégkönyvek nagyszerűek, de az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a hangos vendégkönyvek bérlése. Ez a lehetőség kiváló módja annak, hogy az esküvői vendégek személyesebb üzeneteket hagyjanak az ifjú pár számára.

Telefonos vendégkönyv bérlése esküvőre vagy más rendezvényekre is
Telefonos vendégkönyv bérlése esküvőre vagy más rendezvényekre is

Miért érdemes telefonos vendégkönyvet bérelni?

Személyesebb emlékek
Az esküvői vendégkönyvek sokszor sablonosak, amelyek nem igazán tükrözik az ifjú pár személyiségét. Azonban a hangos vendégkönyv lehetőséget ad arra, hogy a vendégek személyesebb üzeneteket hagyjanak az ifjú pár számára. A hangfelvétel segítségével a vendégek kifejezhetik az érzelmeiket, elmondhatják a személyes történetüket az ifjú párral vagy akár vicces emlékeket is megoszthatnak velük. Ez a lehetőség kiváló módja annak, hogy az esküvői emlékek személyesebbé váljanak.

Az emlékek megőrzéseHangosvendégkönyv bérlése esküvőre vagy más rendezvényekre is
A hagyományos vendégkönyvek könnyen elveszlődhetnek vagy megsérülhetnek az évek során. Azonban a hangos vendégkönyv lehetőséget ad arra, hogy az ifjú pár mindig visszatérhessen az esküvői emlékekhez. A digitális hangfelvételek könnyen megőrizhetők, és az ifjú pár számára mindig hozzáférhetőek lesznek.

Interaktívabb élmény
Az esküvői vendégkönyv alapvetően egy egyszerű könyv, amelyben a vendégek néhány sort írnak az ifjú pár számára. Azonban a telefonos vendégkönyv interaktívabb élményt kínál az esküvői vendégeknek. A hangfelvételhez való hozzájárulás lehetőséget ad a vendégeknek arra, hogy aktívabb szerepet vállaljanak az esküvőn, és interaktívabb élményt nyújtsanak az ifjú párnak.

Bérelj audió vendégkönyvetEgyszerű használat
A telefonos vendégkönyv használata nagyon egyszerű. Az eseményt megelőzően a telefonos vendégkönyv gyorsan és egyszerűen kibérelhető a Photobomb-tól. A rendezvényen vendégeknek csak annyi a dolga, hogy beszéljenek a telefonba, és az üzenetük azonnal rögzítésre kerül. Ez az egyszerű használat különösen hasznos lehet az idősebb vendégek számára, akiknek lehet, hogy nehézséget okozna az írás.

Sokoldalúság
A telefonos vendégkönyv sokoldalúbb, mint a hagyományos vendégkönyvek. Az ifjú pár szabadon dönthet arról, hogy milyen típusú üzeneteket szeretne rögzíteni. Például lehetőség van arra, hogy a vendégek énekeljenek, játsszanak valamilyen hangszeren, vagy akár csak egyszerűen vicces üzeneteket hagyjanak. Ez a lehetőség egyedivé teszi az esküvőt, és még jobban emlékezetessé teszi az eseményt.

Összességében elmondható, hogy az esküvőre hangos vendégkönyv bérlése kiváló módja annak, hogy az ifjú pár személyesebb és interaktívabb élményt nyújtson az esküvői vendégeknek. A digitális hangfelvétel lehetővé teszi az emlékek megőrzését, és a sokoldalúság lehetővé teszi az ifjú párnak, hogy egyedi esküvői élményt teremtsenek maguknak és a vendégeiknek. Ha szeretnél egy különleges és emlékezetes esküvőt, érdemes lehet meggondolnod a hangos vendégkönyv bérlését.

Telefonos vendégkönyv, de hogyan kell használni?

A hangos vendégkönyv használata rettentő egyszerű!Telefonos vendégkönyv bérlése esküvőre

  • Helyezd el az audió vendégkönyvet egy olyan helyen, ahol a vendégek könnyen megtalálják.
  • Tedd mellé az információs táblát amit a készülékhez kapsz tőlünk, amely felhívja a vendégek figyelmét arra, hogy hogyan kell használni az eszközt.
  • Aki felveszi a telefonkagylót azonnal meghallja az előzőleg rögzített hangüzenetet.  Pl. „Szia! Dóri és István vagyunk és nagy szeretettel köszöntünk az esküvőnkön. Kérünk, hogy a sípszó után hagyj számunkra egy üzenetet, amit évek múltán is szeretettel visszahallgathatunk. Legyél vicces, kreatív, ossz meg velünk egy közös emléket, akár még énekelhetsz is. Köszönjük!”
  • A sípszó után minden a telefonkagylóba mondott üzenet rögzítésre kerül. 
  • Ahogy leteszed a telefonkagylót, az üzenet elmentésre kerül
  • Ha még eszedbe jutott valami, újra felveszed a kagylót és folytathatod egy új üzivel.

Ugye milyen egyszerű? 🙂

Hogyan bérelhetek egy hangos vendégkönyvet?

– vedd fel velünk a kapcsolatot a 0670-2947889 telefonszámon vagy az info@photobomb.hu email címen vagy tölts ki az alábbi nyomtatványt
– ha az adott időpontra van még szabad készülékünk, válaszd ki melyik telefont szeretnéd
– küldj el emailben egy hangüzit amivel felprogramozhatjuk a telefonos vendégkönyvet. Ez egy rövid köszöntő hangüzenet legyen, amiben megkéred a vendégeket, hogy hagyjanak számodra/számotokra emlékbe egy bármilyen hosszú hangüzenetet a sípszó után
– mi gondosan becsomagoljuk a lefertőtlenített, felprogramozott telefont és a hozzá tartozó kis információs táblácskát amit majd a telefon mellé tehetsz
– a bérlési idő 4 nap, ez idő alatt bármennyit használhatod
– a 4 nap elteltével, kérjük ugyanolyan gondosan csomagold be a készüléket és küldd vissza székhelyünkre.
– ha mindent rendben találunk a visszaküldött készülékkel, a foglaló árát visszautaljuk.

Természetesen, ha a közelünkben élsz, személyesen is átveheted a telefonos vendégkönyvet a székhelyünkről.

Telefonos vendégkönyv bérlése? Mi sem egyszerűbb.

Válaszd ki melyik telefont szeretnéd:

Retro Vintage

Telefonos vendégkönyv kölcsönzése esküvőre

Audio vendégkönyv kölcsönzése esküvőre
39 000Ft / 4nap
+ 30 000Ft kaució
49 000Ft / 4nap
+ 40 000Ft kaució
– bérlési idő 4 nap
– információs tábla amit a telefon mellé tehetsz, segítve így a vendégeknek a készülék használatát
– korlátlan számú üzenet tárolása
– ingyenes kiszállítás
– az audió üzenetek ingyenesen küldjük el emailben

Ingyen szeretnéd megkapni az esküvődre vagy bármilyen más eseményre a telefonos vendégkönyvet?

Mi lehetne olcsóbb egy ingyenes bérléstől, ugye? Mi sem egyszerűbb ennél! Bérelj szelfiboxot/fotókabint tőlünk és a Super Fun és Bestseller csomagunk mellé ingyenesen kapod a telefonos vendégkönyvet is arra az időre, amíg a fotók készülnek (3-4 óra).