10 ok amiért fotókabint béreljek egy rendezvényemre

Ha közeledik egy általad szervezett esemény amit szeretnél emlékezetessé tenni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, akkor jó helyen jársz! Egy fotókabin (fotóautomata vagy photo booth) pont az a nagyszerű szolgáltatás, amivel bármilyen eseményt fel lehet dobni.  Függetlenül attól, hogy milyen rendezvényre szeretnéd kibérelni a fotókabint, olyan eszköz lesz a kezedben, amivel elvarázsolhatod a résztvevőket és emellett kézzelfogható emlékük is marad az eseményről.

Lássuk akkor, hogy miért is bérelj fotókabint:

10 ok amiért kibéreljem a “Photobomb.hu Nyíregyháza” fotókabint

Ingyenes kiszállás és telepítés

Nem kell azzal foglalkozz, hogy hogyan kerül a fotókabin az eseményre. A nagy napon, a megbeszélt időben ott leszünk és telepítjük a technikát, a hátteret, az eszközöket. Ha Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kerül sor az eseményre, akkor ingyenes a kiszállás. De ha valahol máshoz kerül megrendezésre, akkor is ott lehetünk, egy minimális kiszállási díj ellenében. 

Személyes asszisztencia a rendezvény ideje alatt

Nem fogunk egyedül hagyni! A leszerződött időpont előtt kb 1 órával mi már a helyszínen leszünk, a megbeszélt helyre csendben, különösebb felhajtás nélkül felállítjuk a fotókabint, berendezzük a fotósarkot, kérés esetén a fotós hátteret és elvégezzük a megfelelő beállításokat a készüléken és a nyomtatón, hogy tökéletes minőségű képek szülessenek a rendezvény alatt. A leszerződött idő lejártával, ugyanolyan észrevétlenül összecsomagolunk és elhagyjuk a helyszínt. Az esemény közben kezeljük a gépet, hívjuk a vendégeket fotózkodni, rendezgetjük a vicces kellőkeket, hogy mindig kéznél legyenek. 

Kérésre fotós háttéret biztosítunk

Ha olyan helyen kerül megrendezésre a általad szervezett esemény, ahol a fotósarok hátsó része, ami elé beállnak majd az emberek, nem mutatna túl jól a képeken, akkor kérésre választhatsz a profi fotós háttereink közül. Vannak tematikus háttereink is, mint pl karácsonyi, halloween-i, de van számos semleges témájú is ami jól mutathat a fotókon. Ha mégsem találod meg ezek között a neked megfelelőt, akkor zöld hátteret is biztosíthatunk számodra (green screen), amit aztán a fotókabin automatikusan kicserél egy általad megadott képre. Figyelni kell viszont arra, hogy ilyen esetben minden zöldes árnyalatú ruhadarab is “átlátszóvá” válik, illetve erre is kivetitődik a háttérkép. Tehát, óvatosan kell bánni ezzel a technikával.

Vicces kiegészítők a fotóautomata mellett

Vicces kiegészítők a fotókabin mellett - Photobomb.hu
Vicces kiegészítők a fotókabin mellett – Photobomb.hu

Fotókabinunk, hacsak nem rendelkezel máskép pl egy komolyabb céges rendezvény, kiállítás vagy promóció esetén, rengeteg vicces kiegészítővel érkezik. Válogathatsz a rengeteg paróka, álarc, kalap, szemüveg, pálcikás álarc között. Gyerekzsúrokra speciális gyermek méretű és tematikájú szemüvegekkel, álarcokkal, játékokkal készülünk. Készletünk folyamatosan változik és bővül.

Azonnali nyomtatás

A fotókabinnal készitett fotókat azonnal nyomtatjuk egy speciális DNP márkájú fotónyomtatóval. Egy “betárazott” nyomtatóval összesen 700 fotót készíthetünk emberi beavatkozás nélkül, 300x600dpi felbontásban. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Nem mást, mint tökéletes, színhű nyomtatott fotókat. Egy kép kb 12mp alatt készül el, ami azt jelenti, hogy óránkénk kb 290-300 fotót tudunk kinyomtatni.

Fotóalbum vagy vendégkönyv a fotókkal

Kérésre fotóalbumot vagy vendégkönyvet biztosítunk a rendezvényed ideje alatt. Mi a különbség? A fotóalbumot a rendezvény végén töltjük fel a legjobb elkészült képekkel amit majd kézhez kapsz, míg a vendégkönyvbe folyamatosanan ragasztjuk be a vendégek fotóit és akik egy filctollal üzeneteket is hagyhatnak neked. Fantasztikus élmény évek múltán ezeket a képeket végiglapozni és az üzeneteket átolvasni, hiszen a fotókabin legfontosabb szolgáltatása ez: emlékeket gyártani.

Mágnescsík a fotók hátára

A fotók hátára mágnescsíkokat ragaszthatunk a nyomtatás után. Ezáltal a fotókat hűtőmágnesekké alakítjuk át, amiket egy mozdulattal tudnak majd a vendégek odahaza a hűtőjükre ragasztani. A rendezvényeden készült fotók pedig mindig szemelőtt lesznek!

Pendrive az elkészült fotókkal

A rendezvény befejeztével USB pendrive-on (USB memórián) kézhez kapod az összes elkészült fotót, videót és boomerang animációt. És ez nem minden! Az esemény közben a vendégek megoszthatják a legfontosabb közösségi médiákban, elküldhetik emailben a fotókat. Egy külön elhelyezett monitoron folyamatosan láthatóak a fotók, bárki végignézheti őket, de kérésre egy privát mappát tudunk biztosítani szerverünkön is, amit a rendezvény ideje alatt vagy tovább is, bárki elérhet és letöltheti a fotókat. 

A nyomtatott képek testreszabása

Számos lehetőség van a képeket személyesebbé tenni, testreszabni a nyomtatási sablont, feliratokat elhelyezni rajta, logót vagy bármilyen más elemet. A rendezvény típusától függően ezek a sablonok testreszabhatóak és változtathatóak, így lesznek igazán egyediek és felejthetetlenek.

Szabadtéri eseményekhez is kibérelheted a fotókabint

Fotósátor fotókabinnal bármilyen rendezvényre - Photobomb.hu
Fotósátor fotókabinnal bármilyen rendezvényre – Photobomb.hu

Ha szabadtéri rendezvény szervezésébe kezdtél, akkor sem kell lemondj a fotókabin nyújtotta előnyökről. Természetesen, mivel egy érzékeny számítógépről, fényképezőgépről beszélünk, gondoskodni kell a készülék védelméről a nap sugarai és főleg az eső ellen. Ha nincs erre külön elkülönített fedett helységed, semmi, gond ezt is megoldjuk. Egy 3x3m nagyságú erre a célra felszerelt fotósátorral tudunk szolgálni, amit a rendezvény helyszínén felállítunk és berendezünk. Csak egy 220V-os dugaljra lesz szükségünk ahová csatlakoztassuk a készülékeket. 

Ha úgy érzed, hogy segíteni tudunk neked terved megvalósításában keress minket bizalommal: akár Fotókabin bérlés Nyíregyháza Facebook profil alatt, az info@photobomb.hu email címen vagy a 06-70-294.7889 telefonszámon.

De hagyhatsz nekünk üzenetet vagy kibérelheted a Photobomb.hu fotókabint bármilyen rendezvényre itt is:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük