Hogyan szervezzek egy emlékezetes szülinapi bulit?

Rohamosan közeledik a szülinapod? Mindannyian tudjuk, hogy ez a szép nap egy stresszforrás is lehet, ha a sok elintéznivalóra gondolsz. Alig várod már, hogy a figyelem középpontjába kerülj, de addig még egy csomó fontos dolgot kell megszervezz, elintézz. Ahhoz, hogy egy emlékezetes szülinapi bulit hozz össze, kilóméteres listát kell kipipálj a teendőiddel. Figyelned kell arra, hogy nehogy kimaradjon valaki a meghívottak közül és hogy mindent időben beszerezz a partira, hogy nem csak számodra maradjon emlékezetes esemény.

Szervezz egy felejthetetlen szülinapi bulit!

Először is át kell gondolni a szülinapi buli napját. Nem kell feltétlenül arra a napra esnie amikor a születésnapod van és inkább hamarabb legyen mint később. A választás előtt azért konzultálj a legfontosabb barátaiddal, szüleiddel vagy más meghívottakkal, hogy biztosan szabadok legyenek akkor.

Kézzel készített gravírozott ajándéktárgyak - GravEra
Kézzel készített gravírozott ajándéktárgyak – GravEra

Ha nem te vagy az ünnepelt, csak meglepetés szülinapi bulit szervezel, akkor fontos, hogy a szülinapos ne is sejtsen semmit az előkészületekből. Csak akkor lesz igazán ütős meglepetés, ha nem is számít rá! Titokban készíthetsz személyre szabott dekorációkat amivel diszíthetitek a termet, de jó ötlet lehet egy névre szóló gravírozott tárgy is amit biztosan sokáig megtart még az ünnepelt. Ilyen gravírozott poharakkal kedveskedhetsz a vendégeknek is, hisz erre mindenki emlékezni fog! Egy személyes üzenettel gravírozott vizespoharat nap mint nap ha kézbevesz ezután valaki, az biztosan emlékezni fog arra a felejthetetlen napra!

Hogy hol szervezd meg a partit? Az nagyban függ attól, hogy hány személyre számítasz. De mindenkép azt javaslom, keress egy olyan vendéglátó helyet, ahol kényelmesen elfér mindenki. Ez azért is előnyös, mert nem kell foglalkozz azzal, hogy előkészítsd a helyet, beszerezz megfelelő mennyiségű evőeszközt, poharat és egyebeket, nem kell utánna takaríts, mosogass. Ezek a helyek általában rendelkeznek hangosítással és fényekkel. De ha nem, akkor ezeket is könnyedén elhelyezheted.

Egy szülinapi bulit szervezni nem könnyű, hisz azt szeretnénk, hogy mindenki jól érezze magát és nem csak az ünnepelt számára legyen emlékezetes nap az életében. És az emlékeket mivel mással is lehetne sokáig megőrízni, mint nyomtatott fotókkal!

Ha szülinapi bulit rendezel ne felejts el fotókabint bérelni!

A mai világban, amikor mindenki jelen van a közösségi médiákban, keressük azokat a lehetőségeket, amikor és ahol tökéletes, valamint sikeres fotókat készíthetünk. Egy fotókabinnal mindez adott és még el is készíti helyettünk a legtutibb bulifotókat!

Ha szülinapi bulit szervezel, bérelj fotókabint! - Photobomb.hu
Ha szülinapi bulit szervezel, bérelj fotókabint! – Photobomb.hu

A fotókabin (vagy más néven fotóautomata, szelfigép) szerves része az a számtalan vicces kellék, amiket felhasználhatunk azért, hogy a legmókásabb képek szülessenek, amire aztán folyamatosan jönnek a like-ok! Készíthetsz egyedi fotókat is egy-egy oltári nagy grimasszal vagy provokatív pózban, de a legsikeresebbek mégis a csoportos fotók ahol mindenki a legmókásabb kiegészítőkkel szerelkezik fel. Ahogy beindul a fotókabin, mindenki iparkodik a legjobb fotókat készíteni a parókákkal, sapkákkal, kalapokkal, szemüvegekkel, maszkokkal. Mindenkit megmozgat és feldob, hogy sorban kipróbálja a meghökkentő kellékek egyikét.

Bérelj fotókabint ha szülinapi bulit szervezel - Photobomb.hu
Bérelj fotókabint ha szülinapi bulit szervezel – Photobomb.hu

Legfontosabb egy buliban, hogy mindenki jól érezze magát és emlékezetes maradjon. És a fotókabin szerepe pontosan ez: megőrzi nekünk annak a napnak az emlékét, megőrzi a legszebb pillanatokat. A meghívottak is egyfajta köszőajándékkal a kezükben mennek majd haza, a kinyomtatott fotók sokkal tovább megőriznek egy kellemes emléket, mint az a számtalan elektronikus fotó a telefonunkban, amiket szinte soha nem nézünk meg újra. Egy kinyomtatott fotó varázsa pont az, hogy akárhányszor rápillantunk nap közben, eszünkbe jut az ünnepelt, eszünkbe jutnak azok a bulis percek, amikor ökörködve, pózolva készítettük a képeket a haverokkal.

Hogyha szülinapi bulit szervezel, keress minket bizalommal az info@photobomb.hu email cimen vagy a 06-70-294.7889  telefonszámon és megtervezzük a számodra legtökéletesebb szolgáltatások listáját!

Keress minket egy pontos árajánlatért vagy ha bármilyen más információra van szükséged

Töltsd ki az alábbi űrlapot és egy munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot, hogy a fotókabin bérlés részleteit megbeszéljétek.!

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük