Fotóautomata bérlés – Kérdezz-felelek!

Szeretnéd ha a szülinapi bulidra, az esküvődre, a gyermeked keresztelőjére vagy a céged egyik rendezvényére mindenki emlékezzen? Szeretnéd ha a meghívott embereid kis ráfordítással, de mégis annál személyre szólóbb köszönőajándékokal menjenek haza az eseményről? Mi sem egyszerűbb ennél! A fotóautomata, vagy más néven fotókabin/szelfigép az amire szükséged van a rendezvényeden, es ezek mellett még számos más előnyökre is szert teszel a szervezésben.

Kérdéseid vannak a fotóautomata bérlés menetéről és hogy mi az amit nyújtani tudunk neked? Most csokorba szedtük a klienseink leggyakoribb kérdéseit.

K. Milyen rendezvényre ajánlott a fotóautomata bérlés?

F. Fotóautomatát, vagy más néven fotókabint bármilyen eseményre bérelhetsz, legyen az esküvő, szülinap, leány vagy legénybúcsú, keresztelő vagy bármilyen más esemény.

K. Céges rendezvényeken is használható?

F. Természetesen. Akár team building, év végi céges buli, kiállítás, új üzlet nyitásának promóciója lesz, számíthatsz a szolgáltatásainkra. Megtaláljuk a megfelelő konstrukciót minden típúsú rendezvényre. Rendszeresen vagyunk jelen pl mozifilmek premier előadása előtt, ahol a nézők jegyvásárlás előtt még fotózkodhatnak is egyet a film tematikus design elemeivel.

K. Milyen plusz szolgáltatásokat nyújthat marketing célra?

Mozifilmek premier előadása előtt is használható a fotókabin - Photobomb.hu
Mozifilmek premier előadása előtt is használható a fotókabin – Photobomb.hu

F. A fotókabin nem csak egy bulizós szórakozási lehetőség, hanem egy hatásos marketing eszköz is. Bevethető kiállításokon, ahol a vendégek egy emlékkel és promóciós eszközzel távoznak, üzlet nyitás alkalmával, de akár mozikban filmpremier előtt is. A felhasznált fotópapír lehet középen perforált, egyik felére nyomtatjuk az elkészült képet és a másik felére pedig pl egy vásárlási kupont, promóciós szöveget, meghívót vagy bármi mást. Természetesen a fotókat testreszabhatjuk, tartalmazhat logót, marketing szöveget, dátumot, vagy bármilyen más elemet. Tehetünk egyedi sorozatszámot a nyomtatott képekre és ezáltal felhasználhatóak egy tombolához is.

K. Hogyan működik ez az egész?

F. Az elv nagyon egyszerű: választasz magadnak egynéhány barátot, társat a fotózáshoz, de akár egyedül is lehet, megkeresed magadnak a legszimpatikusabb vicces kiegészítőt, beálltok a gép elé, visszaszámlálunk 3…2…1 és már kész is a fotó. Még további 12mp után már kézbe is veheted a kinyomtatott képet.

K. Csak fotókat készíthetünk a fotókabinnal?

F. Nem csak fotókat lehet egy fotóautomatával készíteni. Természetesen ez az elsődleges cél, de készülhetnek az oly népszerű boomerang animációk, rövid videók vagy gif-ek.

K. Milyen méret lesz a nyomtatott fotó?

F. Alap beállításban a nyomtatott fotó mérete 10x15cm, de lehetőség van 2db 5x15cm csík nyomtatására is.

További 10 ok amiért fotókabint béreljek egy rendezvényemre

K. Mire van szükség a helyszínen a beüzemeléshez?

F. Három dologra van szükségünk ahhoz, hogy beüzemeljük a készüléket: egy helyre ahol nem zavarunk de szem előtt lesz a fotósarok, 220V-os tápfeszültségre és egy asztalra, amire kipakolhatjuk a vicces kiegészítőket.

K. Milyen helyigénye van a készüléknek?

A photobomb.hu fotóautomata működés közben
A photobomb.hu fotóautomata működés közben

F. Maga a készülék nem nagy, kb 0,5×0,5m helyet foglal el. A minimális helyigény kb egy 2x2m-es rész ahol felállítjuk a fotókabint és igény szerint a hátteret. De az optimális egy 3x3m-es rész, mivel tapasztalatból tudjuk, hogy sokszor 6-8-as csoportok is fotózkodnak és akkor kell a távolság a géptől, valamint többnyire zsúfolt az a rész mert sorban állnak az emberek, szórakoznak az előttük fotózkodókon, nézik az elkészült képeket a monitoron. A fotókabin lényege, hogy odacsábítsa az embereket, társaság legyen akármilyen buliban és erre számítani kell az elejétől fogva. Úgy kell elkülöníteni azt a részt, hogy kényelmesen elférjenek a vendégek.

K. A vendégek kezelik a gépet?

F. A gép programja rettentő egyszerű, a beállításokat követően szinte önműködő. Érintőképernyőjén minden funkció elérhető. Azonban nem szoktuk egyedül hagyni. A rendezvény ideje alatt legalább 1 kollégánk jelen van, kezeli a gépet, hívja a vendégeket fotózni, rendezgeti a kellékeket, hogy mindig kéznél legyenek és esetlegesen ha kifogyik a fotópapir a nyomtatóból akkor nagyon gyorsan újratölti. A professzionális fotónyomtatónk összesen 700 képet tud nyomtatni emberi beavatkozás nélkül egyetlen töltéssel.

K. Milyen vicces kellékek, kiegészitőket kapunk?

Vicces kiegészitők a fotókabinok kötelező kellékei - Photobomb.hu
Vicces kiegészitők a fotókabinok kötelező kellékei – Photobomb.hu

F. Rengetek vicces kellékkel készülünk minden bulira: kalapok, sapkák, parókák, szemüvegek, maszkok, virágkoszorúk, pálcikás feliratok, bajuszok és még sokminden más. Azt külön kiemelném, hogy ha gyerekzsúrra, szülinapra megyünk fotózni, vagy ahol tudjuk előre hogy sok gyerek lesz, akkor nekik külön viszünk gyermek méretű és tematikájú kellékeket.

K. Tehetek különféle effekteket az elkészült fotókra?

F. Igen, erre is van lehetőség. A közösségi médiákból ismert effektek itt is alkalmazhatóak az elkészült fotókra.

K. Lehetőség van ott helyben megosztani a fotókat?

F. Igen, természetesen. A fotó elkészülte után, ott rögtön a vendég beírhatja az email cimét ahova azonnal elküldjük a képet, megoszthatja saját Facebook fiókjában, de lehetőség van folyamatosan az összes képet egy Facebook fotógalériába menteni, ahonnan azonnal megoszthatóak lesznek, vagy/és egy privát mappába a szerverünkön, amit megállapodás alapján elérhetnek a vendégek is vagy csak a szervezők.

K. A vendégek az esemény közben láthatják az addig elkészült fotókat?

Diavetités a fotóautomata mellett az elkészült fotókból - Photobomb.hu
Diavetités a fotóautomata mellett az elkészült fotókból – Photobomb.hu

F. Természetesen, erre van lehetőség. Egy külön elhelyezett monitoron véletlenszerűen megjelenített diavetitéssel mutatjuk meg az elkészült fotókat.  A frissen készült képek automatikusan bekerülnek a diavetítésbe. Emellett, a fotók azonnal felkerülnek a szerverünkre egy külön mappába, amihez belépést biztosíthatunk egy QR kód beolvasásával, hogy mindenki a telefonján tudja nézegetni a fotókat.

K. Megkapom a rendezvényen készült összes fotót elektronikus formában is?

F. Igen, a rendezvény befejezése után, azonnal átmásoljuk a fotókat, videókat egy USB3 gyors pendrive-ra és szervezőként ezt megkapod. Azonban ezek felhasználása valamilyen formában, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően már a te felelőséged lesz.

K. Mennyibe kerül nekem ez a szolgáltatás?

F. Azért, hogy bármilyen típusú rendezvényre a megfelelő szolgáltatásokat tudjuk nyújtani, többféle csomagban áruljuk ezeket. Van olcsóbb, rövidebb ideig tartó rendelkezésre állás és hosszabb, több szolgáltatást nyújtó csomagunk is. Ezek mellett, bármilyen más kérést is meghallgatunk és ezek szerint fogsz egy korrekt árajánlatot kapni. Az alap csomagjainkról itt találsz több infót. 

K. Hová hívhatom, bérelhetem ki a Photobomb.hu fotókabint?

F. Székhelyünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van, és itt van a legtöbb esemény amire meghívnak minket, de egy korrekt kiszállási díj ellenében az ország bármely pontján vállalunk munkákat, sőt még Erdélyben is.

K. Kinti rendezvényeken is használható a fotókabin vagy más néven a fotóautomata, szelfigép?

Fotósátor fotókabinnal bármilyen rendezvényre - Photobomb.hu
Fotósátor fotókabinnal bármilyen rendezvényre – Photobomb.hu

F. Ha szabadtéri rendezvény szervezésébe kezdtél, akkor sem kell lemondj a fotókabin nyújtotta előnyökről. Természetesen, mivel egy érzékeny számítógépről, fényképezőgépről beszélünk, gondoskodni kell a készülék védelméről a nap sugarai és főleg az eső ellen. Ha nincs erre külön elkülönített fedett helységed, semmi, gond ezt is megoldjuk. Egy 3x3m nagyságú erre a célra felszerelt fotósátorral tudunk szolgálni, amit a rendezvény helyszínén felállítunk és berendezünk. Csak egy 220V-os dugaljra lesz szükségünk ahová csatlakoztassuk a készülékeket.

K. Szeretném kibérelni a fotókabint, mit kell tennem?

F. Ha úgy érzed, hogy segíteni tudunk neked terved megvalósításában keress minket bizalommal: akár Fotókabin bérlés Nyíregyháza Facebook profil alatt, az info@photobomb.hu email címen vagy a 06-70-294.7889 telefonszámon.
De hagyhatsz nekünk üzenetet vagy kibérelheted a Photobomb.hu fotókabint bármilyen rendezvényre itt is.

A fotókabin mára már szinte kötelező kelléke lett minden esküvőnek, de szülinapi bulik, búcsúk, nők napja, tanévzáró bálok és egyéb rendezvényeken is megtalálható és hasznos eleme lehet minden rendezvénynek, hogy igazán emlékezetes esemény maradjon mindenki számára.

 

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük