Dobd fel az esküvődet a Photobomb.hu szelfigéppel!

Az esküvő a szerelem és az ünneplés napja, tele örömmel, nevetéssel és emlékezetes pillanatokkal. A tökéletes esküvő megszervezése rengeteg munkával jár, de a legfontosabb, hogy a pár és a vendégek is jól érezzék magukat. Mi a Photobomb.hu-nál tudjuk, hogy a szórakozás kulcsfontosságú egy emlékezetes esküvőhöz, és ezért kínáljuk szelfigép bérlés szolgáltatásunkat.

A szelfigéppel a vendégek kreatív és vicces fotókat készíthetnek magukról, a párról és a többi vendégről. Ez egy remek módja annak, hogy felpörgessék a bulit, és emlékeket gyártsanak A fényképeket azonnal megoszthatják a közösségi médiában, így az esküvő emlékei örökké fennmaradnak.

Az esküvő a szerelmesek nagy napja, tele örömmel, nevetéssel és emlékezetes pillanatokkal. A tökéletes esküvő megszervezése rengeteg munkával jár, de a legfontosabb, hogy a pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A Photobomb.hu-nál tudjuk, hogy a szórakozás kulcsfontosságú egy emlékezetes esküvőhöz, és ezért kínáljuk szelfigép bérlés szolgáltatásunkat.

Miért válaszd a Photobomb.hu-t az esküvődre? 

 • Széles választék kellékekből és hátterekből: Több száz egyedi kelléket és tucatnyi hátteret kínálunk, amelyekkel a vendégek feldobhatják a fotóikat. Klasszikus esküvői kellékektől a vicces kellékekig, sőt tematikus kellékekig mindent megtalálsz nálunk! Nézd meg a weboldalunkon a teljes választékot: https://www.photobomb.hu
 • Kiváló minőségű fényképek: Profi szelfigépünk professzionális minőségű fényképeket készít, amelyeket a vendégek kinyomtathatnak és megoszthatnak. A fotók azonnal nyomtathatóak, így a vendégek haza is vihetik magukkal a friss emlékeket.
 • Könnyű használat: A szelfigépünkkel mindig jár a személyes asszisztencia, mi telepítjük a gépet és kezeljük egész idő alatt. Minden képkocka egyedi beállításokkal készül el, hogy a legjobb pillanatok a legjobb minőségben merevedjenek meg.
 • Professzionális ügyfélszolgálat: Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen bármiben, amire szükséged van. Kérdezz bátran, ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van a szelfigép bérlésével kapcsolatban! Személyre szabunk minden nyomtatási képet, hogy az illeszkedjen bele a megálmodott esküvői dizájnba.
 • Megfizethető árak: Szolgáltatásainkat versenyképes áron kínáljuk, hogy minden esküvői költségvetésbe beleférjenek. Kérj egyedi árajánlatot a weboldalunkon: https://www.photobomb.hu/araink/
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elérhetőség: Székhelyünk Nyíregyházától párkm-re Tiszavasváriban található, de szolgáltatásunk elérhető Szabolcs-Szatmár-Bereg megye bármely pontján. Országos kitelepülést is vállalunk, így bárhol is tartod az esküvődet, mi ott leszünk a szórakoztatással!

Hogyan működik a Photobomb.hu szelfigép bérlése?

 • Válaszd ki a kívánt csomagot: A weboldalunkon 3 féle csomagot találsz, különböző szolgáltatási csomagokkal és árakkal. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Rugalmasak vagyunk, ha ezek közül a csomagok közül egyik sem megfelelő a számodra, csak szólj és megbeszéljük.
 • Foglalj le egy időpontot: Foglald le a szelfigépet online vagy telefonon a kívánt időpontra. Minél hamarabb foglalsz, annál biztosabb, hogy a kívánt időpontra tudjuk biztosítani a gépet. Összesen két szelfigéppel dolgozunk, de így is megesik, hogy egyes időpontokon már nem tudjuk elvállalni a fotózást.
 • Dőlj hátra, és mi mindent elintézünk: A szelfigép szállítását, felállítását és üzembe helyezését mi végezzük. Neked csak élvezned kell a buli hangulatát és a vendégeiddel való együttlétet! próbálunk észrevétlenül érkezni és távozni is, hogy ne zazarjuk meg az ünnepséget.
 • A nagy napodon ne foglalkozz a pénzügyekkel, fizetned minden esetben utólagosan kell abban az esetben, ha meg voltál elégedve a szolgáltatással. A photobomb.hu 100%-os elégedettségi garanciát vállal, ha nem tetszett a munkánk, fizetned sem kell érte. Ilyet azt hiszem nem találsz más szelfigép bérlés szolgáltatónál!

Tippek a Photobomb.hu szelfigép használatához az esküvőn:

 • Biztassd a vendégeket, hogy készítsenek fotókat: Ne félj kreatív lenni, és ösztönözni a vendégeket a ceremóniamester vagy vőfélyen keresztül a vicces pózokra és a kreatív kompozíciókra.
 • Készíts egy listát a vicces pózokról és a fényképezési ötletekről: Ez segíthet a vendégeknek inspirációt adni, és megkönnyíti a fotózást. Néhány ötlet:
  Vicces pózok: Ölelkezés vicces arcokkal, pózolás a kellékekkel, bohóckodás a háttérben.
 • Használj a szelfigép mellett hangos vendégkönyvet is. Az itt érkező üzenetek évek múltán csodálatos emlékek lesznek! 
 • Csoportos fotók: Készítsetek csoportos fotókat a családdal, a barátokkal és a násznéppel.
 • Készíts egyedi hashtag-et az esküvődre: Ez segít a vendégeknek megosztani a fotóikat a közösségi médiában, és összegyűjteni az összes esküvői fotót egy helyre.
 • Készíts vendégkönyvet a szelfigép fotóival: Ez egy remek emlékeztető lesz az esküvőről, és évekig őrizheti a vendégek mosolyát és örömét.
 • A szelfigép tökéletesen együtt dolgozik az esküvő fotóssal. Mindamellett, hogy az esküvő fotós végig kíséri majd a napotokat, Nagyon sok profi pillanatfotót is készít majd az éppen parókát felpróbáló vendégeidről a szelfigép előtt. Válassz mindig egy profi fotóst. Ajánlom pl. a Photohungary csapatát!   

A Photobomb.hu szelfigéppel az esküvőd garantáltan emlékezetes lesz!

Ne habozz, foglalj le még ma egy szelfigépet, és tegye tökéletessé az esküvődet!

További információkért látogasson el a weboldalunkra: https://www.photobomb.hu