10 ok telefonos vendégkönyv bérlése mellett esküvőre, szülinapra

A telefonos vendégkönyv egyedi és különleges élményt nyújt az esküvődön, és számos módon hozzájárulhat anak az emlékezetességéhez. Az alábbiakban felsorolunk néhány okot, hogy miért lesz emlékezetes és különleges az esküvőd a hangos vendégkönyv használatával és miért érdemes audió vendégkönyvet bérelni.

10 indok, miért béreljek audió vendégkönyvet

  1. Emlékezetes élmény: A telefonos vendégkönyv egy modern és innovatívTelefonos vendégkönyv bérlés esküvőre, szülinapra megoldás, ami emlékezetessé teheti az esküvődet. Vendégeid élvezni fogják a technológiai újdonságot, és az élmény maradandó lesz számukra. A fotósok is előszeretettel kapják lencsevégre azt a vendégek aki éppen használja a vendégkönyvet.

  2. Interaktív: Az audió vendégkönyv lehetővé teszi, hogy vendégeid interaktívan részt vegyenek az esküvődön. Az üzeneteket a vendégek azonnal elküldhetik, rögzíthetik a telefon segítségével, így nincs szükség papír és toll után kutatni.

  3. Könnyű kezelhetőség: A hangos vendégkönyv könnyen kezelhető és átlátható. Az összes vendég üzenetét egy helyen tárolhatod, így nem kell azon aggódnod, hogy elveszíted a papír alapú vendégkönyvet.

  4. Megoszthatóság: A telefonos vendégkönyv lehetővé teszi, hogy az esküvő után könnyen megosszad a vendégkönyvet a vendégekkel és azokkal, akik nem tudtak részt venni az esküvőn. A közösségi média platformokon vagy akár e-mailben is megoszthatod az üzeneteket és azokat az emlékezetes pillanatokat, amiket a vendégek megosztottak veletek.

  5. Környezetbarát: A telefonos vendégkönyv környezetbarát alternatíva a hagyományos papír vendégkönyvnek. Nincs szükség papírra és tintára, így kevesebb hulladékot termelsz.

  6. Testreszabhatóság: A telefonos vendégkönyv lehetővé teszi számodra, hogy testreszabd a köszönő szöveget amit legelőször meghallgatnak a vendégek mikor felemelik a kagyló.  Így az esküvőd egyedi és személyre szabott lesz.

  7. Többnyelvűség: A telefonos vendégkönyv lehetővé teszi a vendégeknek, hogy az anyanyelvükön hagyjanak üzenetet, és nem kell aggódniuk a nyelvi korlátok miatt. 

  8. Időhatékonyság: Az audió vendégkönyv lehetővé teszi a vendégeknek, hogy gyorsan és könnyen írjanak üzenetet. Nem kell várniuk a papír és tollra, vagy azokra, akik az előttük álló sorban állnak.

  9. Könnyen elérhető: A telefonos vendégkönyvet érdemes olyan helyen elhelyezni, ahol viszonylag nyugodt környezetben használhatják, viszont frekventált helyen van, azonnal észrevehető.

  10. Kényelem: A hangos vendégkönyv kényelmes és egyszerű megoldás. Nem kell a vendégeknek keresniük a papír vendégkönyvet vagy tollat. Mindenki kényelmesen körülmények között és azonnal elküldheti az üzenetét a telefonos vendégkönyvön keresztül.

+ 1 Bónusz: Tökéletesen használható szelfiboxal együtt, kiegészítő szolgáltatásként nagyszerű megoldás az emlékek megőrzésére.

Honnan bérelhetek telefonos vendégkönyvet?

Bérelj tőlünk telefonos vendégkönyvet az esküvődre, országos kiszállításal. 4 napos bérleti díj 39 000Ft-tól. Többféle telefon közül is választhatsz! 

További információkat a 0670-2947889 vagy info@photobomb.hu címen kaphatsz, valamit az alábbi linken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.