Egy jó februári farsang nem indulhat el szelfigép nélkül

Bár egy farsang önmagában is jó móka, az esemény résztvevőiről mégis jobb, ha selfiebox készít emlékezetes csoportképeket. Függetlenül attól, hogy az összejövetel nappali vagy esti órában kezdődik, sok esetben a telefonos szelfik és csoportképek minősége nem adja vissza a farsangi hangulat egykori színességét. Arról már nem is beszélve, mennyire gyakori baki, hogy valaki lemarad a képről. Sőt még rosszabb, ha a részvevők zöme a fotó elkészítése után csak fél arcukkal néznek vissza ránk a fotóalbumban. A fotókabin bérlés farsang idején mondhatni abszolút elvárt, hiszen az ötletes öltözékek mindig mosolyt csalnak az ember arcára.

Farsangi bált szervezel? Ne feledd a szelfigépet! Farsang szelfigéppel

2024-ben – mint minden korábbi évben – vannak felkapott, irányvonali jelmezek is. Legtöbbször az elmúlt évben kijött filmek, mesék és videójátékok sugalmazzák ezeket, gondoljunk csak a Batman, esetleg Joker jelmezekre, a Disney-mesék hercegnőire vagy épp Pac Man-re. Idén a felnőttek körében is jelentősen meg fognak nőni a Barbie-film ihlette jelmezek használata. Ugyanúgy az iskolai és akár ovis szerepléseknél is özönleni fognak az igazi Barbie és Ken babák. Visszatért a 90-es évekből jól ismert két Nintendo-szereplő is, Mario és Luigi, de egy kis ötleteséggel húsevő növénynek vagy gombának is bárki beöltözhet. Amúgy ha nem volna elegendő már önmagában is a kiválasztott farsangi viselet, jár még különféle kiegészítő, kalap, paróka és egyéb jelmez fotókabin bérlés esetén is.

Jó farsangi fotókhoz nem elég egy telefon 

A szelfigép bérlés jelmezes buli, farsang alkalmával természetesen magába foglalja a megfelelő technikai fényeket és a kellő szakmai segítséget, arról már nem is beszélve, hogy monitoron kivetítve láthatóak az elkészült fotók. A legjobb pillanatokat pedig azonnal meg tudják örökíteni egy gombnyomással. Bármelyik csomagra is esne a választás, a képeket azonnal ki lehet nyomtatni és hazavinni a buli végén.

Bár cégünk szolgáltatásait legtöbb esetben Nyíregyháza környékén igénylik, a fotókabin bérlés Magyarország egész területére kiterjeszthető. A távolság függvényében az alapcsomagok ára eltér, konkrét árajánlatot érdemes telefonon kérni, még a bérlés előtt. Nem csak a farsangi időszak örökíthető meg, szívesen teszünk eleget a tematikus jelmezes partikra való felkéréseknek is, mint például a legény- és leánybúcsúk, vagy Halloween.

Tehát, legyél te is részese ennek a történetnek, és fedezd fel a szelfigépek varázslatos világát!

Bérelj szelfigépet esküvőre, szülinapra, csapatépítő programokhoz, céges marketing tevékenységre. 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk a szolgáltatásunkra.

Vélemény, hozzászólás?