Telefonos vendégkönyv bérlése – új trend a rendezvények piacán

Az esküvő az életünk egyik legfontosabb eseménye, és mindenki szeretné, hogy az emlékezetes legyen. Az esküvői fotók és videók mindig a legjobb módja annak, hogy visszaidézzük az eseményeket, azonban a hagyományos vendégkönyvek is fontos szerepet játszanak. Azonban az utóbbi években megjelent egy újabb trend, az esküvői telefonos vendégkönyv bérlése, amely egyesíti a hagyományos vendégkönyv és a modern technológia előnyeit. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy miért érdemes esküvőre hangos vendégkönyvet bérelni, és hogyan lehet azt kombinálni egy fotókabinnal.

A telefonos vendégkönyv előnyeiTelefonos vendégkönyv bérlése esküvőre vagy más rendezvényekre is

Interaktívabb élmény
Az esküvői vendégkönyv hagyományos formája gyakran nem kínál elég lehetőséget az interakcióra. A vendégek egyszerűen aláírják a könyvet, és hagyják az üzenetüket. A hangos vendégkönyv azonban interaktívabb élményt nyújt a vendégeknek. A vendégeknek lehetőségük van arra, hogy élőben beszéljenek, énekeljenek vagy bármit is szeretnének rögzíteni a hangfelvételre. Ez egy sokkal személyesebb élményt nyújt az ifjú pár számára, és olyan emlékeket hoz létre, amelyeket sosem felejtenek el.

Könnyen használható
Az esküvői telefonos vendégkönyv rendkívül könnyen használható. A vendégeknek csak annyi a dolguk, hogy felemeljék a kagylót és beszéljenek a telefonba, és az üzenetük azonnal rögzítésre kerül. Ez különösen előnyös az idősebb vendégek számára, akiknek nehézséget okozhat az írás.

Hosszabb élettartam
A hangos vendégkönyvnek hosszabb az élettartama, mint a hagyományos vendégkönyveknek. Az üzenetek digitális formában kerülnek rögzítésre, így nem lesznek elveszve vagy elfeledve. Az ifjú pár később visszahallgathatja az összes üzenetet, és újra átélheti a nagy nap emlékeit.

Bérelj audió vendégkönyvetKönnyen megosztható
Az esküvői telefonos vendégkönyv digitális formában rögzíti az üzeneteket, így könnyen megoszthatóak. Az ifjú pár megoszthatja az összes üzenetet a vendégekkel és a barátaikkal, akik nem tudtak részt venni az esküvőn. Ez nagyon kényelmes lehet azok számára, akik messze laknak, vagy nem tudtak eljönni az esküvőre.

A fotókabinnal együtt való használat előnyei

Az telefonos vendégkönyv további előnye, hogy könnyen kombinálható a fotókabinnal. A szelfiboxot sokan választják esküvői szórakoztatási lehetőségként, hiszen remek emlékeket és vicces pillanatokat rögzít a vendégekről. A fotókabin mellett az esküvői hangos vendégkönyv kiváló kiegészítést nyújt.

A vendégeknek lehetőségük van arra, hogy a fotókabin mellett rögzítsék az üzenetüket a hangos vendégkönyvbe. Ez megkönnyíti a dolgukat, hiszen mindkét lehetőség a közelben van, és nem kell külön keresniük őket. 

Az esküvői hangos vendégkönyv bérlése kiváló döntés lehet, ha egy személyes és emlékezetes élményt keresünk az esküvőn. Az interaktívabb élmény, az egyszerű használat és a hosszabb élettartam csak néhány oka annak, hogy miért érdemes ezt választani. Emellett a fotókabinnal való kombinálás további lehetőséget kínál az üzenetek rögzítésére, és még szórakoztatóbbá teszi az esküvőt.

Telefonos vendégkönyv bérlése esküvőreHogyan használhatom a telefonos vendégkönyvet az esküvőmön?

Az audió vendégkönyv használata az esküvőn is nagyon egyszerű és szórakoztató lehet. Pár tipp a használatához:

– Helyezd el megfelelő helyre: Helyezd el a telefonos vendégkönyvet egy olyan helyen, ahol a vendégek könnyen hozzáférhetnek, és arra ösztönözheted őket, hogy használják.

– Tájékoztasd a vendégeket: Helyezz el egy táblát a vendégkönyv mellé, amelyen felhívod a vendégek figyelmét az audió vendégkönyv használatára, és kéred őket, hogy hagyjanak egy rövid üzenetet a fiatal pár számára.

– Kérd a vendégeket, hogy hagyjanak üzenetet: A ceremóniamester is felhívhatja a vendégek figyelmét arra, hogy minél többen használják a vendégkönyvet. Kérjétek meg őket, hogy hagyjanak egy rövid üzenetet neked és a párodnak. Az üzenetek lehetnek viccesek, érzelmesek vagy akár zenei kérések is.

– Hallgasd meg az üzeneteket: Az audió vendégkönyv rögzíti az üzeneteket és később is meghallgathatóak. Érdemes megőrizni az összes üzenetet, és azokat akár a nászúton is meghallgathatjátok, vagy később is felidézhetitek az emlékeket.

Szeretnék egy telefonos vendégkönyvet bérelni!

Mi sem egyszerűbb ennél. Nálunk többféle telefon közül is választhatsz. A foglalás menete könnyű, a megbeszélt időre kézhez kapod a készüléked. Négy napod van rá, hogy használd.

Szeretnéd ingyen kapni a telefonos vendégkönyvet? 

Ez is megoldható! Bérelj tőlünk egy fotókabint/szelfigépet és bizonyos szolgáltatás csomagokhoz ingyen adjuk az audió vendégkönyvet a fotózás idejére.

További információkért és foglalásért keress minket a 0670-2947889 telefonszámon vagy az info@photobomb.hu címen. 

 

Vélemény, hozzászólás?