Fotókabin bérlés esküvőre – Azonnali emlékek a nagy napról

A fotókabinban történő fényképezkedés egy plusz szórakozási lehetőség. Ráadásul sokszor azoknak is meghozza a hangulatát, akik egyébként kicsit üldögélősebb típusúak. Azokról nem is beszélve, akik kifejezetten bírják az újdonságokat. Fotókabin bérlés esküvőre: egy kötelező eleme a lagziknak.

A szelfibox: kézzel fogható azonnali emlék a vendégeknek.

Fotókabin bérlés esküvőre
Fotókabin bérlés esküvőre azonnali nyomtatással

Egy fotókabin előtt egészen más képek születnek, mint amilyeneket egy esküvői fotós készít.
A fotókabinban sokkal jobban elengedik magukat a násznép tagjai. A képek ugyan valamennyire beállítottak, de sokkal természetesebbek. A fotókabin tehát remek kiegészítője lehet egy általános esküvő fotós szolgáltatásnak. Míg az esküvői fényképész a nagy nap professzionális megörökítésén fáradozik, addig a fotókabinban azonnali kézzelfogható emlékek készülnek. Mit jelent ez?
A fotókabin előtt készült képek azonnal nyomtathatók. A vendégeknek nem kell arra várni, hogy az esküvő után, a képek megszerkesztését követően eljusson hozzájuk néhány fotó.

Fotókabin bérlés – Több hónap helyett azonnal kézben a fotó

A fotókabinban készült képek egyből magunkhoz vehetők. Amik a vendégek számára egyébként sokszor sokkal kedvesebb emlékek, mint a beállított fényképek. Mivel egy fotókabin előtt az emberek kevésbé érzik kényelmetlenül magukat, ezért jóval természetesebb képek készülnek róluk.
Persze nem azt mondjuk, hogy a fotós által készített képek nem adják vissza a hangulatot. Inkább azt próbáljuk érzékeltetni, hogy egy fotókabinban készült kép egészen más, mint egy profi fényképész lesifotói és beállított felvételei.

A fényképész fotói és a fotókabinban készült képek kiegészítik egymást.

Arról nem is beszélve, hogy fotókabinban fotózkodni plusz program a násznépnek. Ráadásul egy olyan attrakció, ami nem feszélyezi a vendégeket, hanem épp ellenkezőleg: segít oldani a hangulatot. A fotókabinban még azok is képesek ellazítani magukat, akiknek ez egyébként nehezen megy egy fotós kamerája előtt. Az pedig, hogy azonnal a kézbe vehető a fotó, csak hab a tortán. Az meg külön extra, hogy a kép hátuljára még egy mágnescsík is kérhető. Vagyis a fényképből azonnal hűtőmágnes is készülhet.

Fotókabin bérlése esküvőre – Plusz élmény, rengeteg emlék.Fotókabin bérlés esküvőre

Ami pedig segít még a hangulat oldásában…
A fotókabinban készült képek kiegészítőkkel tematizálhatók is. Kérés esetén különleges háttér is felállítható, illetve kézbe vehető kellékek, kalapok, ruhák is rendelkezésre állnak.
Sőt, az is megoldható, hogy a képek egy zöld háttér előtt készüljenek, így a háttérbe bármilyen egyedi minta elhelyezhető. Természetesen azonnal, már az esküvő helyszínén.

Fotókabin bérlés esküvőre – Hol és mennyiért?

Az esküvő történéseinek megörökítése, a hangulat dokumentálása, kézzel fogható emlékké konvertálása ma már nem csak esküvői fotós segítségével lehetséges. A profi fényképész mellé rendelj fotókabint is! Az újdonság ereje biztosan hatással lesz a hangulatra. Arról nem is beszélve, hogy a fotókabin előtt olyanok is rávehetők a közös képre, akik egyébként ódzkodnak a beállított képektől.

A fotókabin sok-sok pluszt ad


Fontold meg, hogy te is bérelsz fotókabint az esküvőre. Tedd még felhőtlenebbé a hangulatot, tedd még nagyobb élménnyé a vendégek számára a lagzi történéseit. És teremtsd meg annak a lehetőségét, hogy a meghívottak azonnali, kézbe vehető emlékkel, ajándékkal térhessenek haza az esküvőről.


Fotókabin bérlés esküvőre – Kérj ajánlatot, vedd fel a kapcsolatot velünk!
06-70 294.7889 | info@photobomb.hu
www.photobomb.hu
www.facebook.com/photobomb.hu

Vélemény, hozzászólás?